Onze bands

Bodacious hanteert een eigen roster met bands waar we volledig achter staan. De artiesten maken stuk voor stuk avontuurlijke gitaarmuziek met stierballen. Helemaal Bodacious dus!

Wil je een band boeken, mail dan met mike@bodaciousbookings.nl.

Dovestone Cult

Dovestone Cult is de liefdesbaby van Queens Of The Stone Age en Arctic Monkeys. Dit Haagse kwartet zet zware gitaarriffs en melodieuze zanglijnen neer, ondersteund door diepe bas en technisch drumwerk. Met een internationale sound weet Dovestone Cult altijd te verrassen en zetten ze een strakke show neer.

Spacebar

Spacebar is een viermansformatie uit Hellevoetsluis, Zuid-Holland. De band speelt experimentele rock en bestaat sinds 2004. Muzikale vrijheid staat hoog in het vaandel en daarom maakt de band verschillende uitstapjes naar genres als metal, ska en country. Primus is een grote inspiratiebron voor deze Hellevoetse Heren.

The Legendary Orchestra Of Love

The Legendary Orchestra Of Love is een vat vol tegenstrijdigheden. Het trio speelt vrolijke, dansbare gitaarmuziek. De liedjes vertellen absurde, vermakelijke verhalen. Deze drie keurige bolsters (met rotte pit) zijn showmannen met klasse, humor en een retro-nostalgisch voorkomen. De nieuwe favoriete band voor de rockliefhebber die met smaak anders durft te zijn!

Sluit Menu